Text Box: VEČNAMENSKA DVORANA

ob 16.30 - Proslava ob slovenskem kulturnem dnevu. Pripravili so jo učenci in učiteljice  4. razredov.

ob 17.30 - Cesarjeve nove razvade. Navdih za predstavo smo poiskali v Andersenovi pravljici Cesarjeva nova oblačila. Cesar se bolj kot z vladanjem ukvarja z novimi oblekami. Kaj pa cesarji ostalih »evropskih cesarstev«? Na to vprašanje odgovarja predstava, ki je nastala med urami izbirnega predmeta gledališki klub in pod mentorskim vodstvom ge. Vike Šuštar.

ob 18.15 - Pri pouku angleškega in nemškega jezika so učenci pripravili kratke uprizoritve tradicionalnih pravljic ter plakate z ilustracijami nekaterih angleških pravljic.




1. RAZRED
1. a razred. Preselili se bomo v dom muce Copatarice. Izdelovali bomo pisane muce in copatke, ki so jih otroci pozabili pospraviti.

1. b razred. Obiščite Ostržka v deželi igrač in nam pomagajte izdelati igrače iz lesa.


2. RAZRED

2. c in 2. č razred pa smo se odločili,
da se bomo še posebej potrudili,
v 2.c razredu ob 17h se dobimo,
da se skupaj poveselimo.
Tam bomo peli, plesali in igrali,
pa še pravljico o malem Vidku prebrali.
Kasneje možnost imate vsi,
da naš Videk »oživi«.
V delavnico 2. č vabimo vas mi,
da združimo naše moči.


2. RAZRED OSEMLETKE
V 2. razredu osemletke boste lahko pridobili certifikat za krojača.


3. RAZRED OSEMLETKE
Vam je všeč Pika Nogavička? Obiskala nas bo v 3. razredu, kjer nas bo zabavala in razveseljevala s svojimi dogodivščinami in vragolijami. Skupaj bomo tudi izdelali lutko.


GEOGRAFIJA 
V učilnico geografije ste vabljeni na razstavo aktiva zgodovine in geografije. Izvedeli boste kaj novega o gradovih, kraljih, Danski, videli kako kraljico, dvornega norčka. Lahko boste odgovorili tudi na mini nagradni vprašalnik. Žrebanje pravilnih odgovorov in podelitev (simboličnih) nagrad bo ob koncu Dneva odprtih vrat, pod budnim očesom komisije - učiteljev zgodovine in geografije.