11.05.2004 Prehrana, naravoslovni dan


V okviru gospodinjstva smo ob dnevu Slovenija v gibanju z zdravo prehrano, 10. maja 2004 , organizirali naravoslovni dan v 7. razredih devetletke. Učenci so imeli učne delavnice, kjer so pripravljali pet različnih vrst zajtrkov. Pripravili so tudi maslo in se seznanili z nastajanjem jogurta. Po kulturnem zaužitju hrane, ki so jo sami pripravili, smo se pogovorili še o pomenu gibanja za mladega človeka.

Z učnimi delavnicami in razgovorom so sigurno dosegli cilj, da učenci čim bolj stremijo k aktivni mladosti, kar je bil tudi naš slogan. Prireditev so vodile učiteljice Irena Godnič , Karmen Podgoršek in Breda Šumi skupaj z predstavnicami Srednje biotehnične šole Kranj.

Klikni za povečavo sliko, ki jo želiš videti
Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo Klikni za povecavo